13 C
София
сряда, май 1, 2024
НачалоБългарияКоча Йовович: Искам да започваме всеки двубой добре

Коча Йовович: Искам да започваме всеки двубой добре

Енергията в защитата, бързите атаки и вкарването на тройки направиха разликата срещу Шумен, заяви гардът на Спартак

Целият мач изглеждаше леко странен, ако мога така да се изразя. Видя се, че още по време на загрявката имаше проблеми с отчитането на 24 секунди на един от кошовете. Може би това беше причината за нашия лош старт на мача. През второто полувреме започнахме да бележим нашите стрелби от далечна дистанция. Мисля, че вкарахме само две тройки през първото полувреме, но след голямата почивка започнахме да реализираме. Смятам, че енергията в защитата, бързите атаки и вкарването на тройки направиха разликата„, сподели гардът на Спартак Плевен Коча Йовович след успеха над Шумен с 92:76.

Спартак използва силно второ полувреме срещу Шумен (видео)

Джервън Пресли се нуждае от повече време, за да намери своето място в отбора, особено по време на мачовете. На тренировки изглежда доста по-добре, отколкото на самите срещи. Той е добро момче, професионалист и е нещото, от което се нуждаем. Мисля, че ще играе на много по-високо ниво в плейофите и ще ни помогне“, добави баскетболистът на плевенчани.

Задачата да се класираме на четвъртото място преди плейофите изглежда доста трудна. Черноморец има предимство в преките мачове пред нас, а ние загубихме последната среща в Бургас. Разчитахме на това да спечелим и да си осигурим домакинско предимство след края на редовния сезон. Смятам, че ако на четвъртфиналите играем срещу Черноморец, имаме шанс да спечелим в Бургас, а след това и в нашата зала. Надявам се, че можем да се класираме за полуфиналите“, казва още Коча Йовович.

Трябва да бъдем по-добри и по-постоянни с всеки следващ мач, за да не допускаме големи амплитуди. Искам да започваме всеки двубой добре и да показваме енергия, както и да побеждаваме. Ще бъде трудно, но ние ще дадем най-доброто от себе си“, допълва сърбинът. 

Срещу Левски винаги се играе много трудно, независимо дали си домакин или гост. Този отбор имаше съвсем друг състав в началото на сезона, но към този момент изглежда по-различно и е доста по-силен. Ще бъде много трудно, но ние сме показали, че можем да победим всеки, но и да загубим от всеки. Ще се борим за победата, но няма да е лесно„, завърши той.

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани